martes, 24 de agosto de 2010

lliscament.blogspot.comLliscament en catalán significa deslizamiento. De eso va este interesante blog, lliscament.blogspot.com, que reúne información sobre patines en línea, nordic blading (patines con palos) y esquí de fondo. En boca de su autor:
Lliscament pretén ser un punt de trobada de totes les persones aficionades als esports que jo anomeno de lliscament: esqui nòrdic o de fons, patins de línia i esquis de rodes. No hi són tots els esports de lliscament, com l'esquí, ni el surf de neu i d'aigua i molts d'altres, perquè em volia centrar en aquests a voltes més minoritaris i sobretot perquè són els que més m'interessen.
Amb lliscament, cerco la possibilitat de compartir coneixements d'aquests esports, doncs moltes vedades m'és difícil de trobar informació. 
El blog ha nacido en agosto y entre sus posts destacan algunos vídeos e información de interés para la práctica del nordic blading (también del rollesquí) por Cataluña. Esperamos que el tiempo lo llene de contenido, el blog promete y se agradece, efectivamente, el disponer de una fuente más de información en este reducido mundo.
Podeis ver este vídeo de xczonetv incluido en su blog como muestra de algunas aficiones que compartimos con lliscament.blogspot.com.

1 comentario: