martes, 1 de diciembre de 2009

Blog del CENA (Club d’Esquí Nòrdic l’Arp)

Desde la falda de la sierra de Cadí nos llega la noticia de la creación de un nuevo blog de esquí de fondo. Se trata del blog del CENA (Club d’Esquí Nòrdic l’Arp) de Tuixent, que pretende ser relanzado por sus miembros esta temporada. Qué mejor presentación que la transcripción de su primer post, en Octubre de 2009:

“Després de 2 anys d’inactivitat, aquest Setembre de manera oficial (gracies a dues families que han estat treballant desde el Març)ha tornat a renéixer el Club d’Esquí Nòrdic de l’Arp (Tuixent).
No entrarem en detalls de perquè va gaire be desaparèixer (encara que la manca de neu en els anys 2007-2008, va ajudar molt), però si que explicarem perquè estem aquí.
Un grup de pares que ens agrada l’esqui nòrdic i que volem que els postres fills també s’ho passin be, hem donat una espenta i comencem realment forts: amb un grup de Tecnificació per nens entre 7-14 anys entrenat i coordinat per la Olímpica Laia Aubert.
Des de Setembre, portem entrenant cada 15 dies, i ara que finalment ens hem decidit a fer un blog, anirem explicant les nostres activitats.
Fins aviat”

Este post y la declaración de intenciones de la columna lateral del blog ponen de manifiesto los paralelismos con la sección de fondo de nuestro club y con este blog, por lo que nos identificamos plenamente con su tarea y les deseamos suerte en la andadura. Les enlazamos también en la sección de sitios recomendados.

No hay comentarios:

Publicar un comentario